Swea Hantverk


Åkern 110
834 97 Brunflo
072-738 47 05
info@sweahantverk.se

Mejla eller smsa om du har
frågor eller funderingar.

Köpvillkor


Priserna i webbutiken är inkl. moms.

Betalning sker med Paypal via ett konto hos dem eller med ditt betalkort.

Fraktkostnad tillkommer, räknas ut i webbutiken. Från 49:- Skickar spårbart med Postnord eller DB Schenker, leveranstid 3-7 dagar. Hämtas hos ombud (eller i målarverkstan om du valt det alternativet, ör av dig så vi kan bestämma dag och tid.

Det är ditt ansvar att se till att adress och kontaktuppgifter som du angett vid beställningstillfället är korrekta.

Avbeställning
En avbeställning är inte giltig förrän du mottagit en bekräftelse från mig. Du kan avbeställa din order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har effektuerats, dvs frakthandling har skapats. Efter denna tidpunkt är du skyldig att ta emot leveransen.

Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Du har inte rätt att ångra dig om tjänsten påbörjas under ångerfristen med ditt samtycke, om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, om förseglingen brutits t.ex. Om du ångrar köpet måste varan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten börjar löpa den dag vi bekräftade din beställning av en tjänst hos oss respektive den dag du fått varan eller en väsentlig del av den.

Bilder och text
Jag reserverar mig mot eventuella tryckfel, färgavvikelser samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor och tjänster som förekommer i sortimentet.

Hör av dig om det är några frågetecken - vi löser det!

Vänliga hälsningar
Annette Stolt